torstai 2. elokuuta 2018

3-vuotissynttärit

Ensin tuntui, että porukkaa ei tule kesämenojen takia, mutta sitten saimmekin mukavan porukan kasaan juhlimaan poikamme 3-vuotissynttäreitä. Mummokin tuli pitkästä matkaa. Oikeastaan synttäreitä juhlittiin ennätysmäärin. Päivällä vietettiin sukulaissynttäreitä ja illalla saimme vieraaksi vielä naapurit lapsineen. Sitten vielä viikon alussa tuli muutama kaveri äiteineen ja pikkusisaruksineen vähän juhlimaan. Toinen kummi ja sisko tulivat vielä erikseen. Vesipamppu ja lasten uima-allas olivat silloin hitit.
Mieheni kunnosti trampoliinin lahjaksi ja siinä onkin pompittu urakalla. Trampoliiniin hankittiin uusi reunus ja suojaverkko. Tuntumaa otettiin ja juhlapäivänä isojen serkkujen kanssa. Suojaverkon vetoketjun kiinni laittamisesta täytyy aika usein vielä muistuttaa.
Minä hankin lahjaksi uuden mopon, lasten kiikarit, kirjan Annan sinulle maailman http://www.kustannusmakela.fi/app/product/view/-/id/1140 ja pihapelin. Kiikarit kai näistä olivat mieluisimmat. Mopo oli vähän iso ja sitä ei ole vielä juuri käytettykään. https://www.motonet.fi/ Paljon tuli muilta ihania lahjoja, mutta rajaan ne tämän blogin ulkopuolelle, ettei tule mitään varustelukierrettä.
 Geosafari Jr Kidnoculars



Tarjoilut tilasin valmiina paikalliselta yrittäjältä, koska halusin välttää stressiä, kun oli muutenkin synttäreissä järjestettävää.
Tilasin synttärisankarille juhlavaatteet, mutta pian piti kyllä vaihtaa ne rennompiin vaatteisiin lämpimän sään takia. http://www2.hm.com/fi_fi/index.html

Pystyimmekin kahvittelemaan myös ulkona terassilla ja huvimajassa. Teemana synttäreillä oli suositun Ryhmä Hau-animaatiosarjan koirahahmot. Tämä näkyi kertakäyttöliinassa, kakussa ja ilmapalloissa. Lisäksi olin hankkinut paperilyhtynauhan, 3-vuotisilmapallon ja Finnmarista pitsitabletteja, kynttiläalustoja ja sinisiä tuikkuja. http://finnmari.fi/ Lisäksi kukka-amppeleita oli tietysti.



 


Synttärisankari säesti leikkikitarallaan onnittelulaulua ja puhalsi sitten kakkukynttilät : ) Kaverisynttäreillä sankari oli jo vähän väsynyt juhlimaan, mutta sai innokasta apua kynttilöiden puhaltamiseen kavereiltaan. Lisäksi puhallettiin saippuakuplia : )


"Kun olit syntynyt, minä mietin varhain, mistä löytyisi lahja parhain. Kunnes keksin: Annan valaiden laulun syvyyksissä ja delfiinit aalloissa sinisissä, auringon lämmön ja meren saaren, kesäisen sateen ja sateenkaaren.
Annan sinulle neljä vuodenaikaa: saat kokea lämpimän kesän taikaa, käydä syksystä talveen pimenevään, kunnes on aika uuden kevään. Oma kultani, lahjan kauneimman annan sinulle."
Stacey McCleary









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti