keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kesähankintoja pienelle pojalle

Kesäksi piti tietysti uima-asu hankkia. Tilasin kaksikin ja meinasin toisen palauttaa, jos se ei sovi. Uima-pukuja ei kuitenkaan saanut palauttaa, joten kaksi uimapukua tuli sitten pidettyä. Tuo Nickelodeanin Ryhmä Hau-uimapuku on pienempää kokoa. https://www.jollyroom.fi/ Hai-puvun merkki on Swimpy. Molemmat näyttävät mainioilta rannalla. UV-suojaus on.
Kesävarpaisiin löytyivät harmaat Cirafin sandaalit ja vihreät muovikengät Prismasta. https://www.prisma.fi/fi/prisma
Itä-Suomen reissulla ostin Mayoralin pirteän pikeepaidan. Se on tosin liian tiivis nyt ollut helteiseen heinäkuuhun, joten vielä ei ole käytetty.
 Kappahlista löytyivät hyvät shortsit. https://www.kappahl.com/fi-FI/
Paksummat Ciraf-farkkushortsit Prismasta. https://www.prisma.fi/fi/prisma Olisi tarvittu vielä lisää shortseja, kun ne likaantuvat ulkona leikkivällä lapsella pian, mutta shortseista oli jo vaikea löytää sopivaa kokoa (98-104).

Kevyt Ryhmä Hau-yöpuku löytyi myös Prismasta. Colleget NAME IT:stä pikaostoksena syksyä varten. https://www.nameit.com/fi/fi/home

 Uutta pihaleikkeihin. Vanha kunnon hulavanne ja Bosch-ruohonleikkuri.
Kaivuri ja keilapeli. Keilapelissä saisivat olla nuo keilat olla painavampia, niin ne pysyisivät vähän paremmin pystyssä.

Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi hauska ötökkäreppu. http://www.suomalainen.com Reppu sisältää ötökönmetsästyssakset, ötökkäpurkin, ötökkäkirjan ja ötökkätarroja. Ötökkäpurkki on suurentava. Ötökkäsaksilla on aika vaikea saada ötököitä tarkasteluun, mutta mukavaa puuhaa on silti ollut.
Ostin pojan huoneeseen uuden maton. Design by Kim. https://www.jollyroom.fi/ Se sopii tähtikuvioiseen huoneen pimennysverhoon. On pitänyt jo aiemmin hoitovapaalla sisustaa vähän pojan huonetta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ostin myös lamput, mutta niistä kuvat myöhemmin.
Pojan itse valitsema kissatyyny. http://finnmari.fi/


Sisäleikkeihin ostimme laivalta ja vanhojen autojen tapahtumasta vanhojen autojen kopiomalleja. http://www.wellydiecast.com/ https://www.tallinksilja.fi/etsi-matka
Mönkijä myös TallinkSiljalta. Mönkijä olikin ollut toivelistalla pitkään. Ja äkkiähän se aika tulee, kun oikea mönkijä joudutaan hankkimaan : )
Kesäreissuilta pojan valinnat Muumeista tuttu mörkö ja muumisuperpallo. En tiennyt, että noita lapsuuteni hittejä superpalloja vielä on myynnissä.
Juna, josta saa kuulumaan englanninkielisiä kuulutuksia. Myös pojan oma valinta.
Uusia kirjoja: ääninappikirja Villit rytmit ja autokirjat Fransu Paloauto ja Dani Kaivuri. http://www.suomalainen.com/ Kustantaja Kustannus-Mäkelä http://www.kustannusmakela.fi/etusivu/
Unikaveriksi vielä bambi Skansenilta. http://www.skansen.se/sv/skansenbutiken-vid-lill-skansen
Synttäriksi tuli tietysti vielä lahjat ostettua, mutta niistä sitten myöhemmin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti