maanantai 9. toukokuuta 2016

Wappu

Wappu



Wappu on yksi lempijuhlistani, koska se on niin iloinen juhla. Iloinen vapun aika alkoi kerhosta, jossa sai askarrella vapuksi prinsessakruunun : ) Idea askarrella pahvimukiaihiosta oli helppo ja yksinkertainen.
Prinsessakruunu
Vauvan kanssa kävin myös avoimen päiväkodin vapputapahtumassa ja kirkon järjestämässä vapputapahtumassa. Tapahtumissa oli mahdollisuus kasvomaalaukseen, saippuakuplien puhaltamista, pomppulinna, ilmapallojen jakoa ja taikurin esitys. Äidit ja isommat lapset saivat syödä munkkeja ja juoda simaa. Vauvalle varmaan kivoin elämys oli peuhata kirkon seurakuntatilan isoilla lattiatyynyillä ja kokeilla, miltä ilmapallot ja serpentiini tuntuvat.
Vappupehmis
Vappuaattona kävimme paikallisella pienellä vapputorilla. Söimme vohvelit ja munkit ja ostimme vauvalle ilmapallon. Vielä kiersimme jäätelökioskin kautta. Kyllä vauva jo vähän osasi vappupallolla leikkiä ja ainakin itse muistan, miten isompana lapsena vappupallon saaminen oli todella hienoa ja kivaa.
Vauvan vappupallo
Muffinssivuoat
Muffinssit
Vapuksi leivoin vähän muffinsseja. Hauskat muffinssivuoat: (http://merimeri.com/)
Villeroy & Bochin:n posliiniastia


Kukkainen lautasliina vapuksi
Vappupöytäliina
Kahvittelimme kotona terassilla ja kävimme veljeni luona nauttimassa hyvästä seurasta ja ruoasta: alkupaloista ja grilliruoasta. Veljeni luona vauva sai koskea kissaan ja vauvan ilme oli sellainen, että katsokaa, mitä minä uskalsin tehdä ; ) Omassa päässäni oli jo muutamankin vapun nähnyt nuhjuinen ylioppilaslakki ja vauvalla upouusi pieni oma lippalakki : )
Vappukakku
Vappupallot
Vappukoristelua
Kukka veljen vaimolle

Orvokkiamppeli äidille
Donitsi ja simaa









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti